Schimbare radicală de look pentru Leo Messi! Cum arată acum starul Barçei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi
Lionel Messi

Lionel Messi avea liber până la 1 august, însă a decis să revină mai repede alături de coechipierii săi de la FC Barcelona, pentru stagiul de pregătire din Anglia.

Atacantul şi-a schimbat însă look-ul şi, după ce şi-a lăsat barbă, şi-a vopsit şi părul blond, conform unei fotografii postată pe Instagram de partenera jucătorului, Antonella Roccuzzo. "Schimbare de look", a scris Antonella Roccuzzo, adăugând o poză a jucătorului în care apare având părul blond şi barbă.

Preşedintele Argentinei, Mauricio Macri, a declarat că este convins că fotbalistul Lionel Messi, care şi-a anunţat luna trecută retragerea din naţionala argentiniană, va reveni asupra acestei decizii. "Am vorbit cu  el la telefon. Sunt sigur că va reveni. Este cel mai bun din lume", a spus Macri, care a precizat că Argentina poate câştiga următoarea ediţie a Cupei Mondiale cu Messi în echipă. 

Lionel, în vârstă de 29 de ani, nu a câştigat niciun trofeu cu naţionala Argentinei, singurul succes fiind cu echipa olimpică la Jocurile Olimpice din 2008.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite