Schimbare de situaţie în cazul românilor Man şi Mihăilă! Anunţul făcut de Parma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaila

Chiar dacă agentul internaţionalilor români de la Parma, Giovanni Becali, şi directorul sportiv al grupării, Marcello Carli, au declarat că cei doi fotbalişti nu sunt transferabili, presa din Italia anunţă acum contrarirul.

Transferurile lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, pentru suma totală de 21 de miloane, nu au salvat-o pe Parma de la retrogradare.

După ce iniţial românii au fost consideraţi jucători esenţiali pentru reconstrucţia echipei în vederea revenirii, la finalul sezonului viitor, în Serie A, se pare că şefii grupării au reconsiderat această decizie.

Potrivit Parma Live, citată de spotmedia.ro, Man şi Mihăilă vor fi vânduţi dacă ofertele vor fi peste sumele plătite pe ei. "Ofertele pentru cele două perle din România vor fi analizate cu mare atenţie", au scris cei de la Parma Live.

În luna ianuarie, Parma a plătit 11 milioane de euro pentru Dennis Man (22 de ani). jucător care a reuşit pentru noua sa echipă 2 goluri şi o pasă decisivă. Valentin Mihăilă (21 de ani), tranferat în luna octombrie a anului trecut pentru 8,5 milioane de euro, a punctat de trei ori şi a adunat 2 assit-uri. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite