Schimbare de strategie în relaţia Simonei Halep cu antrenorul Darren Cahill. Ce au decis să facă cei doi de acum înainte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darren Cahill şI Simona Halep
Darren Cahill şI Simona Halep

Simona Halep şi antrenorul ei, Darren Cahill, au decis să facă o schimbare importantă în relaţia lor şi lucrurile par să funcţioneze.

Schimbarea a fost dezvăluită chiar de Simona  în cadrul unei conferinţe de presă, pe care a susţinut-o la Toronto. Ea va încerca să îşi găsească singură soluţiile în timpul meciurilor fără a mai apela la antrenorul ei Darren Cahill, prin intermediul sesiunilor de on court couching (OCC).

"În meciul cu Rybarikova, am vrut să îl chem pe Darren în setul al doilea, dar mi-am spus că e mai bine să nu fac asta. A fost mai bine să lupt singură, deoarece la Grand Slam-uri nu am posibilitatea să apelez la el. Am decis împreună să nu mai folosim atât de mult on court coaching-ul, deoarece momentele importante sunt în turneele de Grand Slam, iar acolo sunt singură", a declarat Simona Halep  

În meciul care a urmat, cel cu Barbora Strycova, nu s-a mai pus problema OCC, deoarece Halep a dominat partida de la un capăt la celălalt.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite