Schimbări la Petrolul: „lupii“ au renunţat la doi jucători, au adus alţi doi în locul lor şi urmează să ia o decizie importantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu (stânga) va avea un cuvânt important de spus în privinţa lui Hoban
Răzvan Lucescu (stânga) va avea un cuvânt important de spus în privinţa lui Hoban

La puţin timp după eliminarea din Liga Europa, formaţia prahoveană a început să-şi remanieze lotul pe ultima sută de metri.

„Lupii“ s-au mişcat rapid, înainte de terminarea perioadei de transferări. Jucătorii Vlad Morar şi Romario Pires şi-au reziliat contractele, părăsind echipa. În locurile lor au fost aduşi Rodrigo Pastorini (24 de ani) şi Alassane Toure (25 de ani). Primul a marcat 11 goluri în 32 de partide, în sezonul trecut, la Wanderers Montevideo. Pastorini a venit liber de contract şi va semna pe patru ani. Toure are 1,88 de metri, poate evolua stoper sau fundaş dreapta, şi a fost la Lens între 2009 şi 2014.

Hoban îşi va afla, luni, soarta

Exclus din lot, Ovidiu Hoban va afla, astăzi, dacă va continua la Petrolul sau nu. „La Zagreb, Marius Nicolae (n.r. – manager sportiv) a mers în vestiar şi le-a reproşat băieţilor lipsa de atitudine, lipsa de implicare. Mutu, Teixieira, Albin şi ceilalţi erau cu capetele plecate, supăraţi, iar Hoban a sărit la bătaie la Nicolae. Nu se poate aşa ceva, mai ales că Hoban a avut o astfel de ieşire şi la adresa lui Răzvan Lucescu, în sezonul trecut“, a povestit finanţatorul Dan Capră.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite