Schioarea americană Lindsey Vonn revine pe pistă în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lindsey Vonn * Foto: Reuters

Cunoscuta schioare americană Lindsey Vonn a dezvăluit, în exclusivitate pentru Eurosport, că mult-aşteptata sa revenire va avea loc în acest weekend, la Altenmarkt-Zauchensee.

Fanii o pot urmări pe Lindsey Vonn în acţiune în timpul transmisiei live de la Altenmarkt-Zauchensee, doar pe Eurosport, cu începere de la 11.45, sâmbătă, 14 ianuarie. 

Vonn, în vârstă de 32 de ani, a căzut în timpul probei de Super-G de la Soldeu şi s-a accidentat la genunchiul stâng, la începutul anului precedent. Examenele medicale efectuate au relevat o triplă fractură de platou tibial. 

"Aceasta a fost una dintre cele mai dificile decizii din cariera mea, ţinând cont că mă aflu pe primul loc în clasamentul general al Cupei Mondiale. O agravare a accidentării ar însemna o intervenţie chirurgicală serioasă, care mi-ar pune în pericol viitorul în schi. Anul viitor sunt Campionatele Mondiale şi peste un an Jocurile Olimpice şi nu pot să risc", a scris sportiva la vremea respectivă. Cu 76 de victorii în Cupa Mondială, Vonn era în cursă pentru obţinerea celui de-al 5-lea mare Glob de Cristal, după succesele din 2008, 2009, 2010 şi 2012. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite