Schumacher, suferinţă cumplită pentru familie: Soţia lui a vorbit despre starea lui Michael VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Schumacher
Michael Schumacher

În câteva zile, mai precis la data de 15 septembrie, se va lansa documentarul „Schumacher“, produs de Netflix. Cu acest prilej, Corinna, soţia fostului pilot de Formula 1, o prezenţă extrem de discretă în media, a vorbit despre cum a fost dată peste cap viaţa familiei, începând din decembrie 2013.

Pentru că atunci, la 29 decembrie, Michael a suferit un accident de schi, în staţiunea Meribel din Alpii francezi. Deşi purta cască de protecţie, impactul cu o piatră a fost atât de puternic, la o viteză estimată de 40 de kilometri la oră, încât Schumacher nu şi-a mai revenit niciodată de atunci. 

Schumacher

De şapte ori campion mondial la Formula 1 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004), Michael, ajuns acum la 52 de ani, a petrecut primele şase luni de după accident la un spital din Grenoble. Apoi, a fost transportat acasă, unde s-a creat o adevărată clinică, şi e îngrijit de o armată de medici şi de familia sa. Şi e păzit cu stricteţe, astfel încât nicio imagine cu el să nu ajungă în presă. 

Acum, cu ocazia lansării documentarului „Schumacher“, soţia sa, Corinna (foto), a vorbit cu cei de la Netflix. Iar o parte din declaraţiile ei au fost publicate deja de „L'Equipe“.

Corinna

Ce a spus Corinna Schumacher?

*Nu L-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi. Dar nu sunt singura căreia îi lipseşte. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michael e acolo. E diferit, dar e acolo şi asta cred că ne dă putere.

*Suntem împreună, trăim împreună acasă. El e supus unui tratament. Facem totul pentru a-i îmbunătăţi starea, pentru a ne asigura că se simte confortabil şi pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră. Orice s-ar întâmpla, voi face tot ce pot. O vom face cu toţii. Ca familie, încercăm să mergem mai departe, aşa cum ar fi dorit Michael şi cum i-ar fi plăcut în continuare. Viaţa merge înainte. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael.

VEZI TRAILER-UL DOCUMENTARULUI „SCHUMACHER“,

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite