Articol publicitar

Se ascute lupta, să vină şi banii!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Etapa a doua a grupelor aduce cu sine perspectiva calificării sau a eliminării, iar la Superbet găsiţi toate pariurile necesare pentru a o specula financiar.

Încălzirea a trecut, acomodarea s-a produs, iar inhibiţiile au dispărut la Campionatul Mondial din Rusia. Granzii care nu au confirmat sunt cu sabia deasupra capului, piticii care au jucat economicos şi au fost învinşi au ajuns repede în situaţia de a nu mai avea ce pierde, iar asta nu poate să fie decât de bun augur pentru pariori. După ce Rusia a demolat-o marţi şi pe Egipt şi a devenit prima echipă calificată în optimi, azi se dispută cealaltă partidă din Grupa A şi meciurile din Grupa B, una dintre cele mai spectaculoase şi mai surprinzătoare având în vedere că e condusă de Iran. De la ora 15:00, Cristiano Ronaldo a pus gând rău şi Marocului după hattrick-ul cu Spania, iar pe www.superbet.ro aveţi cotă 1.75 că va reuşi să marcheze măcar o dată, care poate creşte la 2.50 dacă alegeţi la pachet varianta că Portugalia va şi câştiga meciul. De asemenea, pentru o scontată deschidere de scor a lusitanilor Superbet vă oferă o frumoasă cotă de 1.52. Pentru cine caută o bombă, minimum şase goluri în meci, aşa cum s-a întâmplat la precedentul joc al Portugaliei, sunt premiate cu cota 19.00. Şi marocanii pot ajuta la detonarea ei, înfrângerea cu Iran nelăsându-le decât varianta victoriei pentru a mai spera la calificare.

De la ora 18 avem apoi cea mai măcelărită naţională de la Campionatul Mondial, Arabia Saudită, în faţa unuia dintre cele mai periculoase cupluri de atacanţi de la acest turneu final format din uruguaienii Cavani şi Suarez. Pe www.superbet.ro aveţi un pariu excelent în acest ton, victorie a sud-americanilor şi minimum trei goluri înscrise în meci, cota 1.68. De asemenea, foarte interesantă poate fi şi varianta că Uruguay va conduce la un moment dat pe tabelă cu scorul de 2-0, la care aveţi cota 1.57. De asemnea, Cavani şi Suarez au cote egale că marchează măcar un gol în meci, 1.55. La speciale găsiţi şi un pariu care a ieşit deja în aceste prime zile de mondial, penalty şi cartonaş roşu, recompensat de Superbet cu cota de 9.50.

Ziua de miercuri la Mondialul rusesc se încheie la Kazan cu întâlnirea dintre Iran şi Spania. Ibericii au entuziasmat şi ei în primul meci, cel cu Portugalia, dar entuziasmul nu ţine loc de puncte şi oamenii lui Hierro au deocamdtă doar unul singur în contul lor. Asiaticii sunt lideri după minunea cu Maroc, iar Costa şi compania nu-şi permit să joace cu viteza întâi acest meci. Astfel, toată lumea se aşteaptă ca Spania s-o urce pe Iran pe garduri, iar asta poate să fie sinonim cu pariul peste 2.5 goluri şi peste 9.5 cornere, la o cotă de 3.15. Costa să lovească şi el din nou are o cotă de 1.80, iar pentru amatorii de “nucleare”, hattrick-ul în acest meci e premiat cu o cotă de 13. Dacă tot am făcut o analiză pe zi, puteţi lua în calcul un pariu care să cupindă toate cele trei partide analizate pentru voi mai sus, şi anume peste 8.5 goluri în total, la o cotă de 2.00.

Oferta Superbet e disponibilă în fiecare zi în peste 800 de agenţii din România şi non stop pe www.superbet.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite