Se destramă Asesoftul! La 38 de ani, Cătălin Burlacu a semnat cu SCM Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Burlacu (nr. 10)
Cătălin Burlacu (nr. 10)

Baschetbalistul Cătălin Burlacu, campion naţional în 2015 cu CSU Ploieşti, a semnat un contract valabil pe un sezon cu formaţia SCM Craiova.

"Mă bucur că am ocazia de a colabora cu nişte oameni înfocaţi, dornici de performanţă, care pun suflet în acest sport. Am găsit oameni care îşi doresc performanţă, vor să aducă fanii la sală, acolo unde lumea vine cu drag şi îşi susţine echipa favorită. Vom lupta şi vom da totul pe teren. Vom lupta atât pentru oraş, cât si pentru echipă, pentru numele Craiovei. Mă aştept la o Sală Polivalentă plină, care să ne dea energie, dorinţă de victorii, iar fanilor să le mulţumim prin satisfacţii sportive", a declarat pivotul Cătălin Burlacu după semnarea contractului, potrivit site-ului oficial al echipei SCM Craiova.

În vârstă de 38 de ani, Cătălin Burlacu a cucerit de-a lungul carierei 11 titluri naţionale, 4 Cupe ale României, făcând parte în 2005 din lotul echipei CSU Ploieşti, care cucerea FIBA Eurocup. De-a lungul carierei a mai evolut la formaţiile Poli Iaşi, West Petrom Arad, Brandt Hagen, BC Kalev Cramo, Air Avelino, iar din 2008 doar la CSU Ploieşti. În sezonul 2015-2016, SCM Craiova ar urma să evolueze şi în Liga Balcanică, a relatat Mediafax. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite