Se întoarce Ianis Hagi în Serie A? Presa italiană scrie despre interesul unei superechipe pentru băiatul „Regelui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o experienţă dezamăgitoare la Fiorentina, Ianis Hagi ar putea reveni în campionatul italian la o echipă şi mai bună.

Este vorba despre un interes al celor de la AS Roma, echipă care a încheiat pe locul trei în Serie A şi care jucat în semifinalele Ligii Campionilor.

Gazzetta dello Sport scrie că romanii îl vor pe Ianis Hagi ca variantă de înlocuire pentru Javier Pastore, recent transferat pe Olimpico de la PSG.

Informaţia a fost preluată de media italiană şi de siteurile care se ocupă de AS Roma. "La Roma, ar avea mai puţină presiune ca la Fiorentina şi s-ar putea repede împrieteni cu Justin Kluivert, băiatul unui alt fotbalist mare, Patrick Kluivert", scrie forzaroma.info. 

În vârstă de 19 ani, Hagi jr. nu s-ar afla la prima experienţă în Italia. El a fost transferat de la Viitorul la Fiorentina în 2016. Hagi jr. a jucat la formaţia de tineret, dar nu s-a impus pentru a ajunge la prima echipă (a jucat doar două meciuri, 48 de minute, intrând de pe bancă), astfel că a fost răscumpărat în ianuarie de tatăl său, patronul FC Viitorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite