Sport

articolul anterior articolul urmator

Djokovici ar urma să fie reţinut când se va prezenta în faţa oficialilor departamentului pentru imigraţie

18
14 Jan 2022 14:39:20
Autor: Nicolae Ion
Novak Djokovici
Novak Djokovici

Avocatul Stephen Lloyd, care îl reprezintă pe ministrul Imigraţiei, Alex Hawke, a declarat că propunerea guvernului este ca Novak Djokovici să fie reţinut sâmbătă dimineaţă, atunci când se va prezenta în faţa oficialilor departamentului pentru imigraţie.

Djokovici se va prezenta la ora locală 08.00 pentru a discuta cu oficialii departamentului pentru imigraţie. Apoi, el însă va putea să meargă la birourile avocaţilor săi, escortat de poliţişti de la poliţia de frontieră, după care va petrece noaptea în detenţie. Duminică dimineaţă, dacă va fi programată audierea la tribunal în cazul său, el va fi dus din nou la birourile avocaţilor săi.
Avocatul lui Djokovici, Nick Wood, a spus anterior să acceptă faptul că guvernul are dreptul să îl reţină pe Djokovici, dar a avertizat cu privire la “circul media” care ar exista dacă acest lucru s-ar întâmpla. Audierea de instrucţie de vineri, în faţa judecătorului Anthony Kelly, are loc în sistem online. Kelly este judecătorul care luni a întors prima decizie autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovici şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

18 Comentarii

Stengaru Cosmin
14.01.2022, 15:06:49

............ Pentru multi care scriu pe aici , ar fi bine sa vizioneze in prealabil filmuletul de 20 de minute atasat postarii . Am speranta ca multi din cei care vor viziona , isi vor schimba opinia . Adriana Vitan Balint , 1h ·fb "Aha! Deci ce s-a întâmplat în lagărele naziste sau în pușcăriile comuniste se poate repeta în orice moment. Oamenii ucid fără nicio tresărire dacă le spune unul în uniformă ca așa e bine. Incredibil! Un experiment fabulos, făcut în 1961 de un profesor de la Yale University, care ne explică de ce apropiații cei mai dragi se pot transforma peste noapte în criminali fără să clipească, ba chiar să se considere îndreptațiți să omoare. Obediența unora față de autoritate nu are nicio limită. Important e să știe că responsabilitatea e în cârca altuia, chiar daca ei sunt călăii direcți." Vedeti video atasat postarii !

-12 (12 voturi)
Stengaru Cosmin
14.01.2022, 15:22:33

Daniel Mois 2h · Cornuta nu se îndreaptă împotriva celor care i-au călcat viața în picioare timp de doi ani, care au impus în Australia cele mai oligofrene măsuri, ci e supărat pe ăla care nu are niciun chef să adere la cultul lor. Cum adică, noi suntem proști și el e deștept? Da, barosane, sunt șanse mari să fie exact așa. Da, domnii Cetepeu, Striblea, Geambașu și care mai faceți spume: - un băiat multimilionar, care știe să dea mingea peste un fileu are toate dovezile științifice de partea lui, - iar voi nu sunteți decât niște comuniști bătrâni și isterici care susțineți că statul totalitar cu reguli stabilite de politruci la fel de isterici este ceea ce trebuie să respectăm. Că de-acolo ne va veni salvarea 🙂 Autor: Sorin Breșug "

-12 (14 voturi)
Andrei Tirighie
14.01.2022, 15:32:29

și uite-așa s-a ajuns în situația în care nole va dori să plece și ei nu îl lasă. sau îl lasă să plece cu suspendare.

+8 (10 voturi)
GRIGORIU Grieg
14.01.2022, 15:58:20

Nu m-ar mira. Testul PCR a fost falsificat, este de-acum clar, si a fost falsificat cu complicitatea unor oficiali din Serbia. Sunt destule tari in care treaba asta cu mintitul in declaratii e un delict grav. Pacat de el ca jucator dar nu inteleg cum nu realizeaza ca e "game over", a fost prins cu minciuna acelui test si tot ce mai poate sa faca acum e sa se retraga cu pierderile de pana acum, cu cat insista mai mult cu atat se afunda mai adanc in mlastina minciunilor.

+10 (12 voturi)
Stengaru Cosmin
14.01.2022, 16:17:09

GRIGORIU Grieg " Testul PCR a fost falsificat, este de-acum clar, si a fost falsificat cu complicitatea unor oficiali din Serbia." Nu exclud , dar intreb precum personajul Parizianu : "pe ce te bazezi " ? Ai argumente valabile , de necontestat ? Altfel ... : in dubio pro reo " . Iar autoritatile Australiene pot verifica , am inteles ca exista un test de anticorpi care arata trecerea prin boala . Dar scopul lor pare a fi altul .... supunerea sau umilirea . Sa vedem daca le iese , nu numai la septelul care paste pe aici ci la scara globala .

-11 (11 voturi)

Vezi toate comentariile (18)

Modifică Setările