Seară însângerată în Liga Campionilor: un italian a fost înjunghiat. Gol Keşeru, răzbunarea lui Pep şi primele calificate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Keşeru
Claudiu Keşeru

Etapa a 4-a din faza grupelor a început cu o partidă disputată la Istanbul, acolo unde confruntarea Beşiktaş - Napoli a fost precedată de evenimente violente.

Mai precis, după o ciocnire a suporterilor într-o staţie de metrou, un fan italian a fost înjunghiat, ajungând la spital. Pe teren, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1, iar în grupa B, primele trei clasate, Napoli (7 puncte), Benfica (7 puncte) şi Beşiktaş (6 puncte) se bat pentru calificare, în timp ce Dinamo Kiev (1 punct) e ca şi eliminată.

În grupa A, cu Moţi şi cu Keşeru titulari, Ludogoreţ a condus Arsenal cu 2-0, Keşeru marcând pentru acest scor, în minutul 15. Din păcate pentru campioana Bulgariei, revenirea englezilor a început din minutul 20 şi s-a încheiat cu o răsturnare spectaculoasă de scor, Arsenal învingând cu 3-2. Dacă Moţi a fost integralist, în schimb, Keşeru a fost schimbat în minutul 80. 

Totuşi, neconvocarea atacantului de 29 de ani în lotul lărgit pentru partidele cu Polonia (11 noiembrie) şi Rusia (15 noiembrie) pare tot mai ilogică. Din momentul în care Christoph Daum a anunţat lista de 29 de fotbalişti până astăzi, Keşeru are opt goluri în patru partide!

Revenind la grupa A, după rezultatele din această rundă, Arsenal şi PSG, fiecare cu câte 10 puncte, şi-au asigurat calificarea în optimile Ligii Campionilor, în timp ce Ludogoreţ şi FC Basel, cu câte un punct, se vor lupta pentru poziţia a 3-a, de Liga Europa.

VEZI GOLURILE MECIULUI LUDOGOREŢ - ARSENAL

  

În grupa C, Josep Guardiola a mai şters din umilinţa suferită, la 19 octombrie, pe „Camp Nou“, atunci când echipa sa a fost zdrobită de Barcelona cu 4-0. Marţi seara, tot catalanii au înscris primii, însă „cetăţenii“ au întors scorul pentru o victorie cu 3-1. Rezultatul clarifică, în mare, calculele calificării în această serie. Barcelona e lider cu 9 puncte, CIty e pe 2 cu 7 puncte, iar Gladbach (4 puncte) şi Celtic (2 puncte) ocupă ultimele două poziţii cu două runde înainte de finalul fazei grupelor.

În grupa D, Atletico Madrid (12 puncte) şi Bayern Munchen (9 puncte) şi-au asigurat prezenţa în optimi, după rezultatele de marţi. PSV Eindhoven şi Rostov, cu câte un punct, se vor lupta pentru locul 3.

Liga Campionilor, marţi

Beşitkaş - Napoli 1-1

Quaresma 78-penalty / Hamsik 82

La oaspeţi, Chiricheş a rămas pe banca de rezerve.

Ludogoreţ - Arsenal 2-3

Cafu 12, Keşeru 15 / G. Xhaka 20, Giroud 41, Ozil 87

FC Basel - PSG 1-2

Zuffi 76 / Matuidi 43, Meunier 90

Benfica - Dinamo Kiev 1-0

Salvio 45+2-penalty

Gladbach - Celtic 1-1

Stindl 32 / Dembele 76-penalty

Manchester City - Barcelona 3-1

Gundogan 39, 74, De Bruyne 51 / Messi 21

Atletico Madrid - Rostov 2-1

Griezmann 28, 90+3 / Azmoun 30

La oaspeţi, Prepeliţă a jucat din minutul 45+3

PSV Eindhoven - Bayern Munchen 1-2

Arias 14 / Lewandowski 34-penalty, 73

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite