Seară istorică pentru surorile Williams: Ce au realizat Serena şi Venus la New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena (stânga) şi Venus rămân două sportive colosale, având în vedere performanţele lor în tenisul feminin
Serena (stânga) şi Venus rămân două sportive colosale, având în vedere performanţele lor în tenisul feminin

Serena (8 WTA) şi Venus (67 WTA) adaugă noi pagini în istoria sportului-alb şi când nu strălucesc! Americanii continuă să savureze apariţiile lor pe teren.

La 38 de ani, sora mai mică a început cam nesigură tentativa de a câştiga al 24-lea Grand Slam din carieră, în timp ce sora mai mare, la 40 de ani, n-a rezistat decât un meci pe teren. 

În duelul cu americanca Ahn (96 WTA), Serena a fost condusă cu 2-0 la începutul fiecărui set, însă, ulterior, a revenit şi s-a impus cu 7-5, 6-3. Astfel, a devenit jucătoarea cu cele mai multe victorii din istoria Grand Slam-ului american, 102. Chris Evert o urmează în acest top, cu 101 meciuri câştigate la Flushing Meadows. Pentru Serena urmează un duel cu Margarita Gasparyan (117 WTA) în turul II. 

În schimb, sora ei, Venus, şi-a şi încheiat deja socotelile cu US Open 2020, pierzând în meciul cu cehoaica Karolina Muchova (26 WTA), scor 3-6, 5-7. Partida a transformat-o pe Venus în sportiva cu cele mai multe apariţii pe tabloul principal de la US Open, 22!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite