Seara marilor surprize la US Open: Rezultate-şoc în turul II! Patricia Ţig revine şi ea acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Garbine Muguruza n-a reuşit să-şi egaleze măcar cel mai bun rezultat la US Open, atingerea optimilor
Garbine Muguruza n-a reuşit să-şi egaleze măcar cel mai bun rezultat la US Open, atingerea optimilor

Victoria Soranei Cîrstea (77 WTA) în faţa unei jucătoare de Top 15 a completat doar seria nefastă a favoritelor, joi seară.

US Open a rămas, în noaptea de miercuri spre joi, fără favorita numărul 1 de pe tabloul feminin, Karolina Pliskova (3 WTA) fiind învinsă în turul II, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Iar seria surprizelor a continuat, joi seară! Mai întâi, Yastremska (25 WTA) a cedat în meciul cu Brengle (84 WTA), scor 2-6, 3-6. Apoi, Garbine Muguruza (16 WTA), fostă campioană la French Open şi la Wimbledon, a fost eliminată şi ea de bulgăroaica Pironkova, jucătoare fără clasament, scor 5-7, 3-6. În fine, chiar o româncă, Sorana Cîrstea (77 WTA), a dat cea mai mare lovitură a serii, trecând de Johanna Konta (13 WTA), după cum „Adevărul“ a scris aici.

De acum, „Sori“ e şi singura sportivă din România rămasă în competiţie. Asta deoarece, şi Patricia Ţig (88 WTA) a părăsit US Open 2020 în turul II, cedând, fără drept de apel, în meciul cu Vekici (24 WTA), scor 2-6, 1-6.

De acum, jucătoarea cu cel mai bun clasament rămasă în competiţie e americanca Sofia Kenin (4 WTA). Aceasta a trecut în turul III, după o victorie cu Fernandez (104 WTA), scor 6-4, 6-3. Pentru Kenin urmează un duel cu Jabeur (31 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite