Sebastian Colţescu, veste uriaşă după scandalul de rasism: A fost delegat la meciul lunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Colţescu a ieşit de pe lista arbitrilor cu ecuson FIFA la începutul anului, însă din cauza vârstei
Sebastian Colţescu a ieşit de pe lista arbitrilor cu ecuson FIFA la începutul anului, însă din cauza vârstei

Cariera centralului de 43 de ani păre încheiată după scandalul care s-a declanşat după partida din grupele Ligii Campionilor, PSG - Istanbul Başakşehir. Între timp însă, craioveanul a revenit pe linia de plutire, iar acum are chiar motive de bucurie.

Soarele iese, treptat, şi pe strada lui Sebastian Colţescu! La finalul anului trecut, el a ajuns „oaia neagră“ a arbitrajului mondial după un scandal în care s-a exagerat incredibil de mult. Apoi, la începutul acestui an, el a fost diagnosticat cu COVID-19.

Spre lauda sa, centralul născut la Craiova a depăşit aceste momente grele şi, treptat, a revenit în lumea arbitrajului. Prima partidă de după scandalul de pe „Parc des Princes“ a condus-o la 23 ianuarie, Sepsi - Astra (4-1), un meci din etapa cu numărul 18. Apoi, a fost delegat, din nou, în campionat, la Botoşani - Hermannstadt (1-0), partidă disputată duminică, în cadrul etapei a 21-a.

După ce s-a descurcat bine în aceste întâlniri, Colţescu a primit o veste excelentă din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA). Potrivit prosport.ro, Colţescu va conduce derby-ul rundei cu numărul 22: Dinamo - FCSB (miercuri, ora 20.45).

Va fi pentru a doua oară când Sebastian Colţescu va arbitra eternul derby în campionat. La 10 mai 2013, el s-a aflat la centru, în Dinamo - Steaua (0-2), o partidă din cadrul etapei a 31-a a Ligii I.

275 de meciuri a arbitrat Sebastian Colţescu în prima ligă din România, unde a debutat la 7 august 2004, în Oţelul Galaţi - FC Argeş, scor 1-2.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite