Sport

articolul anterior articolul urmator

Secretarul Federaţiei de Canotaj, după 3 medalii la JO 2020: Sportul românesc s-a închis, banii s-au terminat

4
1 Aug 2021 21:17:20
Autor: Maria Dinu
Ancutei Bodnar, Simona Radiş, campione olimpice la canotaj
Ancutei Bodnar, Simona Radiş, campione olimpice la canotaj

Secretarul general al Federaţiei de Canotaj, Sandu Pop, a transmis că a fost anunţat de Ministerul Tineretului şi Sportului că nu mai sunt fonduri pentru sporturile olimpice. El consideră că anularea Campionatelor Mondiale pentru juniori este un „noroc”.

„Asta păţim noi şi celelalte federaţii olimpice. Sigur că este o mare tristeţe. Sportivii noştri vor fi afectaţi când vor afla că trebuie să renunţe la pregătire. Vom vedea cum ne vom organiza. Ştirea este cumplită. Centrele olimpice se închid din lipsa banilor. Până la sfârşitul anului”, a spus Sandu Pop, într-o intervenţie la Radio Gold FM.

El a explicat că au „fost anunţati, verbal, că banii pe acest an s-au terminat”.

El a mai spus că este un noroc faptul că au fost anulate Campionatele Mondiale de seniori, pentru că nu am fi putut participa şi ne făceam de ruşine. 

El a a mai explicat că centrele Olimpice ale tuturor sporturilor olimpice vor fi închise în luna august, adăugând că au fost trimişi în vacanţă. 

El consideră că a fost un noroc şi că au prins buget pe prima parte a lunii august, iar pe data de 8 juniorii merg la Campionatele Mondiale şi spune că aşteaptă reacţii şi păsuiri pentru juniori. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Camelian Propinatiu
1.08.2021, 22:04:12

Rezultatele de la Tokyo 2021 sunt suficient de bune ca să nu se schimbe nimic! Tot în stadioane pentru fotbal vor investi primarii banii.

-8 (10 voturi)
Infractorul Burci
1.08.2021, 22:18:39

Gunoiaiele care ne conduc au reușit să bage România în gard. Nu vom mai avea bani decât pentru servicii și pentru furturile liberalilor și neomarxiștilor useriști.

-6 (12 voturi)
Ion Bubu
1.08.2021, 23:22:26

Dezastrul a fost generat de grupul infractional PSD pentru care postezi. Acest grup care a devalizat Romania, a dus tara in faliment. Sper ca in vecii vecilor sa nu mai ajunga acest grup la conducerea tarii si in vreo cativa ani sa se desfiinteze.

+2 (8 voturi)
Infractorul Burci
2.08.2021, 05:29:12

Ion Bubu ie de prost ce este. Bubuială, știi cât era datoria publică acum doi ani? Ai aflat cu cât s-au scumpit: gazele, curentul, combustibilii? Mai ții minte PNȚCD? Ciurucurile liberalo-neomarxiste guvernează la fel de bine, dacă au noroc vor avea aceeași soartă. Dacă nu au noroc, vor fi căsăpiți cu bâtele. La iarnă.

-16 (18 voturi)
Modifică Setările