Selecţionerul Angliei, despre retragerea lui Steven Gerrard de la echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roy Hodgson (stânga) şi Steven Gerrard FOTO AFP
Roy Hodgson (stânga) şi Steven Gerrard FOTO AFP

Roy Hodgson a comentat hotărârea mijlocaşului Steven Gerrard de a se retrage de la echipa naţională a Angliei, după 14 ani de selecţii.

„Chiar dacă decizia lui mă dezamăgeşte, îl înţeleg pe deplin pe Steven şi, având în vedere contribuţia sa incredibilă adusă ţării, nu pot să mă plâng. Trebuie să-i respectăm dorinţa. Este un om incredibil şi un jucător fantastic pe care am fost norocoşi să-l vedem purtând tricoul Angliei. Calităţile sale de lider ne-ar putea lipsi în preliminariile Euro-2016, când vom evolua cu un grup de tineri“, a declarat Roy Hodgson. 

Steven Gerrard şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională a Angliei, pentru care a jucat timp de 14 ani, în 114 meciuri, dintre care în 38 a purtat banderola de căpitan, bifând trei Campionate Europene (2000, 2004, 2012) şi tot atâtea Mondiale (2006, 2010, 2014). În vârstă de 34 de ani, mijlocaşul lui Liverpool numără 21 de goluri înscrise în prima reprezentativă a ţării sale. Fotbalistul ocupă locul trei în topul celor mai selecţionaţi jucători, după Peter Shilton (125) şi David Beckham (115). 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Vlad Chiricheş s-a accidentat şi ratează pregătirea de vară cu Tottenham

Manchester United schimbă sponsorul de peste un deceniu. Contractul valorează 750 de milioane de lire sterline

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

Zi importantă pentru fotbalul englez: Steven Gerrard se retrage de la naţională

Încă un transfer pentru Liverpool! A sosit înlocuitorul lui Suarez

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite