Selymes, oficial antrenor la Petrolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tibor Selymes şi Mihai Joiţa FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor
Tibor Selymes şi Mihai Joiţa FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor

Tibor Selymes va fi noul antrenor al echipei Petrolul Ploieşti, fostul component al „generaţiei de aur” semnând un angajament valabil pentru următoarele două sezoane.

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a luat, deja, un prim contact cu clubul „găzarilor”, vizitând stadionul „Ilie Oană”, cantonamentul de la Crângul lui Bot şi baza Conpet de la Strejnic, iar săptămâna viitoare va trece efectiv la treabă, odată cu primul antrenament al verii, programată pentru ziua de 12 iunie.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns aici. Petrolul este un brand adevărat, cu suporteri adevăraţi. Ştiu că atmosfera de pe stadion este una fantastică, ce se apropie de campionatele puternice, iar acesta este un lucru pozitiv. Vrem să alcătuim o echipă valoroasă, care să joace un fotbal frumos şi să facă performanţă. Oraşul şi suporterii Petrolului merită să aibe o echipă foarte puternică, capabilă să se lupte pentru trofee”, a declarat Tibor Selymes, cel care va colabora pe banca „lupilor” cu Valentin Sinescu (antrenor secund) şi Cătălin Grigore (antrenor pentru portari).

O altă noutate în staff-ul Petrolului o reprezintă numirea lui Mihai Joiţa în funcţia de manager sportiv al „galben-albaştrilor”. Omul care a avut o contribuţie decisivă în aducerea lui Hamza Younes pe „Ilie Oană” va colabora, astfel, de acum înainte cu echipa ploieşteană şi dintr-o funcţie oficială.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite