În primul meci al semifinalei Fed Cup, Halep o bate pe Mladenovici, 6-3 6-1, şi România conduce Franţa la ea acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA/EFE
FOTO EPA/EFE

România a câştigat primul punct în meciul istoric cu echipa Franţei, din semifinala de Fed Cup, care se joacă în acest weekend la Rouen.

GALERIE FOTO 

Partida a început într-o atmosferă incendiară, galeria de 1000 de români făcând faţă cu brio francezilor de 4 ori mai numeroşi.

Simona a pornit ca din tun, a avut 40-0 pe serviuciul adversarei, dar nu a reuşit break-ul. S-a mers apoi cap la cap, până la 2-2, cu Simona ratând nenumărate oprtunităţi de break, în timp ce game-urile pe propriul seviciu au fost adjudecate de jucătoarea noastră fără mari emoţii. Au urmat câte un break de fiecare parte, după care un game imens, câştigat de Halep pe serviciul adversarei, după ce aceasta a avut 5 mingi de game.

Simona s-a descătuşat, şi-a ridicat foate mult nivelul, a câştigat următoarele 2 game-uri şi a fugit cu setul.

Partea a doua a început exact cum se terminase primul set. Simona a mai adăugat un game la seria de 3 din finalul setului anterior, dar nu a reuşit imediat şi break-ul, în ciuda multiplelor şanse avute în game-ul secund. Doar că acest mic derapaj nu a contat deloc în economia setului, Simona a continuat să îşi vadă netulburată de joc, a câştigat următoarele 5 game-uri şi România pune primul punct pe tabelă în confruntarea pentru un loc în marea finală.

Citeşte şi

În prima zi a semifinalei Fed Cup, Halep confirmă, Buzărnescu dezamăgeşte. Franţa şi România sunt la egalitate

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite