Sepsi Sfântu Gheorghe şi-a luat antrenor italian! Luni va conduce prima şedinţă de pregătire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe

Liber de contract din noiembrie anul trecut, după despărţirea de Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi s-a înţeles cu gruparea covăsneană.

Cornel Şfaiţer, managerul general de la Sepsi, a anunţat, vineri, că a ajuns la o înţelegere cu tehnicianul italian, acesta urmând să conducă primul antrenament al noii sale echipe la începutul săptămânii viitoare. 

„Cristiano Bergodi e noul antrenor al lui Sepsi. Luni începe treaba! Ne bucurăm de aducerea sa, sperăm că va avea măcar aceleaşi rezultate pe care le-a avut Leo Grozavu. Ne doream un antrenor care să ştie campionatul, jucătorii, limba, să nu aibă nevoie de timp de adaptare”, a anunţat Şfaiţer, citat de gsp.ro. 

Bergodi îl înlocuieşte pe Leo Grozavu, demis din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare obţinute în acest sezon. După 11 etape, Sepsi are o singură victorie în Liga 1, 7 egaluri şi 3 înfrângeri şi ocupă locul 12 cu doar 10 puncte şi un golaveraj negativ, -2. 

Sepsi va fi cea de a noua grupare din Liga 1 din CV-ul lui Bergodi, care le-a mai antrenat de-a lungul carierei pe FC Naţional, CFR Cluj, Rapid, Poli Iaşi, FCSB, ASA Târgu Mureş, FC Voluntari şi CS Universitatea Craiova. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite