Serena, o catastrofă pe zgură: Williams merge la French Open după două turnee groaznice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

Serena Williams (8 WTA) va juca, la Paris, fără nicio presiune: la ce a arătat, mai întâi, la Roma, iar apoi, la Parma, şansele ei la trofeu sunt ca şi inexistente.

Surorile Williams s-au înscris la turneul de la Parma, într-o ultimă tentativă de a-şi îmbunătăţi jocul înainte de French Open (30 mai - 13 iunie). Degeaba însă! Venus (40 de ani, 102 WTA), care a primit un wild-card, n-a depăşit nici măcar turul I, fiind învinsă de Anna-Karolina Schmiedlova (125 WTA), scor 7-5, 2-6, 2-6. Iar sora ei, Serena, a părăsit competiţia, astăzi, în turul II.

Cea mai mică dintre surorile Williams a fost învinsă de Katerina Siniakova (68 WTA), în minimum de seturi, scor 6-7, 2-6. Meciul a durat o oră şi 38 de minute.

Astfel, Serena (39 de ani) şi-a încheiat pregătirile pentru French Open cu un bilanţ groaznic: o victorie, două înfrângeri! Singurul succes pe zgură a venit, ieri, la Parma, cu o puştoaică de doar 17 ani, Lisa Pigato (572 WTA), pe care Serena a învins-o cu 6-3, 6-2.

Având în vedere această formă slabă a Serenei, e lesne de înţeles de ce americanca a fost scoasă din calculele pentru trofeu la French Open de către Martina Navratilova, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite