Serena, în mare vervă după ce a bătut-o pe Halep: „N-am mai simţit aşa din vara anului 1926!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

Williams a avut chef de glume, după ce a apărut în faţa jurnaliştilor, la finalul unui meci impresionant, câştigat mult mai uşor decât ar fi crezut vreodată: 6-3, 6-3.

Serena Williams (39 de ani, 11 WTA) a făcut meciul ei cel mai bun la Australian Open 2021, exact când a avut nevoie de o asemenea prestaţie stelară: în faţa unei adversare redutabile, o favorită mare la trofeu.

Ce-i drept, Serena avusese prestaţii solide şi în primele ei trei partide la Melbourne, cedând un singur set, cu Aryna Sabalenka (7 WTA). Astăzi însă, americanca a jucat cu adevărat bine şi a arătat, din nou, o mobilitate fantastică pe teren, având în vedere vârsta ei. 

La conferinţa de după meciul câştigat cu Simona Halep, fostul lider WTA a şi fost întrebat despre două raliuri lungi, în setul doi, pe care le-a tranşat de fiecare dată în favoarea sa. Într-o dispoziţie foarte bună, Serena a răspuns printr-o glumă, spunând că nu s-a mai simţit atât de încrezătoare, în timpul unor schimburi lungi, din...vara anului 1926!

Ce a spus Serena Williams la întâlnirea cu jurnaliştii?

*Cu siguranţă, cred că acesta e cel mai bun meci din acest turneu şi, evident, a trebuit să mă lupt cu numărul doi din lume. Ştiam că trebuie să joc mai bine şi asta am făcut, aşa că sunt încântată. Am urmărit-o şi sunt sigură că şi ea a făcut la fel.

*Simt că aceasta e o oportunitate atât de bună pentru mine, trebuie doar să dau totul. Am avut o pauză competiţională incredibil de lungă şi de grea. Şi astfel, sincer, sunt fericită de fiecare victorie pe care o obţin.

*Nu m-am gândit prea mult la ce s-a întâmplat în 2019, la Wimbledon. Ştiam că nu pot juca mai rău decât atunci, ceea ce e bine.

*Deplasarea în teren a fost, de fapt, un avantaj al meu, în trecut. Doar că mă concentram pe alte aspecte. E un sentiment plăcut să văd că mişcarea mea pe teren e la un nivel bun, din nou.

*Poate n-am lucrat, în mod special, la deplasarea în teren, dar Patrick (n.r. - antrenorul Patrick Mouratoglou) mi-a zis că trebuie să fiu mai solidă. Am lucrat mult şi am încercat să fiu mai bună. Viteza din jocul meu a fost mereu foarte bună şi ştiu că pot să ajung la mingile din defensivă.

*În setul doi, am realizat că făceam multe greşeli neforţate în acele game-uri pe care le-am pierdut. Ştiam că pot juca mai bine. A fost important că am continuat şi am presat.  

VEZI GLUMA FĂCUTĂ DE SERENA WILLIAMS

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite