Serena, prima victorie după 90 de zile: Williams nu mai câştigase de la meciul cu Halep!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

Disperată după eliminarea de la Italian Open, americanca de 39 de ani a luat decizia de a se înscrie la un turneu minuscul, găzduit de Parma, la care nu s-ar fi dus niciodată, în condiţii normale.

Serena Williams spera să-şi facă pregătirile pentru French Open (30 mai - 13 iunie) printr-un parcurs cât mai lung, la Roma. 

Cum participarea ei în această competiţie s-a încheiat după primul meci, pierdut în faţa lui Podoroska (42 WTA), scor 6-7, 5-7, fostul lider WTA s-a înscris la turneul de la Parma. Aşa cum a procedat şi sora ei, Venus (102 WTA). Aceasta, la fel ca Serena, a apucat să joace un singur meci pe zgură, în actuala stagiune, pierdut la Madrid: 2-6, 4-6 cu Brady (14 WTA).

Surorile Williams au fost programate să joace, astăzi, la Parma. Dacă Venus va evolua mai târziu, cu Schmiedlova (125 WTA), Serena a trecut deja, în optimi. Ea a câştigat primul meci de la 16 februarie încoace, când a învins-o pe Halep, în sferturile de la Australian Open: 6-3, 6-3.

La Parma, Serena a avut o misiune uşoară, în duelul cu Lisa Pigato (Italia, 17 ani, 572 WTA). Americanca s-a impus în 70 de minute, scor 6-3, 6-2. În optimi, Serena o va întâlni pe cehoaica Siniakova (68 WTA).

La Parma paricipă şi Ana Bogdan (101 WTA), care va intra în turul I, marţi, urmând să se dueleze cu Sara Errani (34 de ani, 108 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite