Serena Williams, compătimită în celebrul „New York Times“: Jocul ei, desfiinţat de autorul articolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams are o ieşire urâtă din circuitul feminin
Serena Williams are o ieşire urâtă din circuitul feminin

Din păcate, o legendă vie a sportului mondial a amânat atât de mult momentul retragerii din activitate, încât meciurile ei au devenit, pur şi simplu, insuportabile pentru cei care au văzut-o în perioada ei de glorie.

Serena Williams (împlineşte 41 de ani la data de 26 septembrie) a fost surclasată de Emma Răducanu (19 ani, 13 WTA), în noaptea de marţi spre miercuri, în turul I de la Cincinnati. 

După cum Adevărul a scris aici, această confruntare, care a furnizat un al doilea set greu de privit, a dovedit că timpul nu iartă pe nimeni. După această partidă dezolantă, jocul Serenei a fost descris ca o catastrofă chiar de prestigiosul „The New York Times“. 

Iată câteva fragmente dintr-un articol semnat de Christopher Clarey:

*Turneele de adio la care participă Serena reprezintă o idee bună, venită însă mult prea târziu. Meciurile ei au devenit nişte evenimente importante, fără un conţinut pe măsură. 

*Contra Emmei Răducanu, Terenul Central a fost sold-out, însă atmosfera a fost ca la un antrenament. Pentru că cei 12.000 de fani, veniţi să-şi încurajeze idolul, au avut prea puţine ocazii de a se manifesta zgomotos. 

*Pentru cei care îşi amintesc de Serena Williams în apogeul carierei, meciul a fost dureros de privit. Pentru că, la început, a comis o mulţime de erori neforţate, având şi multe retururi ratate. Cu un serviciu irezistibil pe vremuri, Serena şi-a piedut primul game de serviciu la zero. Apoi, când Răducanu, rapidă şi agilă, a alergat-o pe Serena, s-a văzut mobilitatea ei redusă, în acest moment.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite