Sfârşitul lumii pentru Steaua şi CFR Cluj

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vine, într-adevăr, sfârşitul lumii! Dar nu pentru întreaga omenire, ci doar pentru cele două echipe româneşti calificate în "primăvara europeană" la fotbal: CFR Cluj şi Steaua. Ambele s-au logodit cu ghinionul la tragerea la sorţi desfăşurată azi la sediul UEFA.

CFR Cluj va juca, în "16-imile" Ligii Europa, cu Internazionale Milano, iar dacă se va califica mai departe (greu de crezut!), va da piept cu învingătoarea confruntării Tottenham Londra şi Olympique Lyon. Aşadar, adversari din Italia (sigur), Anglia şi Franţa (posibil).

Steaua va înfrunta, în februarie, campioana Olandei, Ajax Amsterdam, cea care a reuşit s-o scoată din cupele europene pe cea a Angliei, Manchester City. Infernală misiune şi pentru stelişti! Dacă va reuşi miracolul de a se califica, echipa lui Reghecampf va avea de înfruntat, în "optimi", o mare forţă a continentului: Chelsea Londra (deţinătoarea Ligii Campionilor), cea care probabil nu se va împiedica de Sparta Praga în "16-imi".

Dublele CFR Cluj - Inter Milano şi Steaua - Ajax Amsterdam vor avea prima manşă pe terenul adversarilor (14 februarie 2013), iar returul pe pământ românesc (21 februarie).

Şi CFR Cluj, şi Steaua au fost capi de serie, azi, la tragerea la sorţi. Inter şi Ajax n-au fost! Dar sunt, desigur, mari favorite.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite