Sharapova, investiţie într-un domeniu inedit. Cum a surprins mediul de afaceri la şase luni după ce s-a lăsat de tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rusoaica, retrasă din tenis la sfârşitul lunii februarie, a devenit marţi investitor strategic şi consilier în compania Therabody.

Conform World Tennis Magazine, Therabody este un jucător important pe piaţa tehnologiei wellness, iar Sharapova, proaspăt membru al consiliului consultativ, urmează să sprijine creşterea companiei la nivel global.

„De-a lungul carierei mele, atât ca sportiv, cât şi ca antreprenor, a fost important pentru mine să lucrez cu mărci şi parteneri care au un potenţial mare şi care pot avea un impact pozitiv. De la lansarea lui Therabody, oficialii companiei au continuat să demonstreze că se află în vârful tehnologiei, fitnessului şi sănătăţii, aducând mai mult echilibru în viaţa oamenilor”, a declarat fosta jucătoare de tenis. 

325 de milioane de dolari din premii şi sponsorizări!

Forbes estimează că Sharapova, care a fost timp de 11 ani consecutivi cea mai bine plătită sportiva din lume, ar fi încasat de-a lungul carierei sale nu mai puţin de 325 de milioane de dolari doar din premiile de la turnee şi sponsorizări.

Rusoaica, 32 de ani, a început să îşi investească câştigurile în domenii care nu legătură cu sportui încă din anul 2012, când a lansat linia de bomboane Sugarpova, business care a avut anul trecut o cifra de afaceri de 20 de milioane de euro.

Maria Sharapova are în palmares 5 titluri de Grand Slam. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite