Sharapova a spus motivul pentru care nu poate lega prietenii cu alte jucătoare din circuitul WTA! Ce o irită pe rusoaică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recunoscută pentru acreala cu care le tratează pe celelalte participante din cadrul WTA, Maria Sharapova a explicat de ce îi este foarte greu să aibă vreo relaţie de prietenie adevărată cu altă jucătoare din circuit.

"E greu să fii prietenă cu cineva care ar putea să-ţi fie adversară în turul următor. Evident, nu am nimic cu adversarele. Dar e adevărat să devii cu adevărat prietenă bună în afara terenului cu cineva pe care apoi vei încerca să-l învingi pe teren în următorul meci. Vreau să spun că în afara terenului poţi să te porţi prietenos, dar e greu să ajungi cu adevărat prieten cu ele, cea ce e normal", a declarat Sharapova.

În urmă cu u an, Sorana Cîrstea a confirmat că rusoaica nu are nicio prietenă în tenisul mondial.

"De 12 ani de când sunt în circuit, o dată nu ne-am salutat! Niciodată! Şi am şi jucat cu ea! Nici măcar nu se uită la mine. Ea procedează la fel cu toată lumea, e mereu cu capul în jos. Eu o apreciez pentru ce a reuşit, dar asta funcţionează la ea", a mărturisit Cîrstea, la Digi Sport, în decembrie 2017.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite