Simona Halep - Ana Ivanovici se joacă de la ora 16.00. „E impresionant să fiu susţinută de atâţia români“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Gulliver Getty Images
Simona Halep FOTO Gulliver Getty Images

Simona Halep va juca astăzi împotriva Anei Ivanovici, în sferturile de finală ale Mastersului de la Madrid. Partida începe la ora 16.00 (DolceSport)

Simona Halep şi Ana Ivanovici se vor întâlni astăzi, de la ora 16.00, în direct la DolceSport, în sferturile de finală ale turneului de la Madrid. În ultima întâlnire directă, disputată în aprilie, Ana Ivanovici a câştigat împotriva Simonei partida din FedCup. 

Învingătoarea meciului Halep - Ivanovici se va duela cu Petra Kvitova. Cehoaica ar fi urmat să joace cu Serena Williams în sferturi, dar americanca a abandonat din cauza unei accidentări la copasă!

Impresionată de fanii români

Halep, care a bătut-o pe Lisicki în trei seturi, a spus după partida cu nemţoaica: "A fost un meci foarte greu, Sabine mi-a dat multe lovituri scurte şi a trebuit să alerg mult. E dificil să joci atât de târziu (n.r. - a fost ultimul meci de pe arenă), dar trebuie să mă recuperez cât mai repede. Am văzut atâtea steaguri româneşti în tribună, e impresionant faptul că vin la fiecare meci atât de mulţi şi mă susţin. Vreau să le mulţumesc. Au fost şi mulţi spanioli care m-au susţinut - e minunat să joc la Madrid". 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite