Simona Halep a anunţat noul obiectiv major al carierei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
simona halep

Cea mai bună jucătoare de tenis a României a dezvăluit că obţinerea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo este acum cel mai important obiectiv al carierei sale

"Olimpiada este obiectivul principal. Sper să fiu sănătoasă şi să fiu în formă. Mi-aş dori tare mult o medalie şi cred că dacă o să reuşesc acest lucru o să mă împlinesc cu totul în cariera sportivă", a declarat  jucătoarea de tenis în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Cluj .

În ceea ce priveşte turneul de la Wimbledon, Simona a precizat că este deja cu gândul acolo, menţionând că nu va fi un turneu uşor, dar că este încrezătoare în şansele sale.


Simona Halep participă la Cluj-Napoca la Sports Festival, urmând să joace, sâmbătă, un meci demonstrativ de tenis alături de Marius Copil, Fabio Fognini şi Daniela Hantuchová, la care va asista şi Darren Cahill.

Sports Festival se desfăşoară în perioada 13 – 16 iunie la Cluj-Napoca fiind 4 zile dedicate jocului şi activităţilor sportive în care organizatorii au pregătit 40 de sporturi cu competiţii, iniţiere, demonstraţii şi show-uri.

Sports Festival, al cărui ambasador este Cătălina Ponor, propune publicului, între altele, beach-volley, petanque, skateboard, kendama, cross-training, rugby, competiţii demonstrative de enduro şi echitaţie etc.

Aflat la a doua ediţie, festivalul punctează şi în lumea fotbalului, în 12 iulie, atunci când istoria de 100 de ani a FC Universitatea Cluj va fi onorată prin meciul de gală cu PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu

Citeşte şi

Sunt şanse mari ca Simona Halep şi Darren Cahill să îşi reia colaborarea. Ce se va întâmpla cu Daniel Dobre

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite