Simona Halep la Australian Open: jucătoarea numărul 3 din lume nu ştie dacă va juca la Melbourne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

După ce a abandonat la Sydney, invocând probleme stomacale, constănţeanca de 23 de ani menţine suspansul şi în privinţa participării ei în primul Grand Slam al anului.

Simona Halep a a început 2015, câştigând turneul de la Shenzhen, însă problemele medicale din cauza cărora a abandonat în mai multe rânduri, în 2014, au reapărut, odată ce Simona a ajuns în Australia.

Jucătoarea din România n-a putut participa la turneul de la Sydney, acolo unde ar fi trebuit să facă ultimele reglaje înainte de Australian Open (19 ianuarie – 1 februarie), iar acum susţine că nici prezenţa ei în primul Grand Slam al anului nu e sigură.

Ce a spus?

„Am tot sperat că am păcălit gastroenterita ce mi-a dat mari bătăi de cap în timpul finalei de la Shenzhen. Oricât de multă grijă am avut şi oricât m-am luptat, boala a înaintat şi iată că am ajuns la Sydney, împreună cu toată echipa tehnică, doar ca să luăm bătaie de la un virus. Din păcate, pentru mine, mai presus de tot efortul din spate se află tristeţea de a nu putea juca. Totuşi, lupt în continuare şi încerc să mă refac pentru a începe cât mai rapid antrenamentele pentru Australian Open. Să îmi ţineţi pumnii, sper să mă fac bine la timp“, a scris Halep pe Facebook. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite