Simona Halep la Brisbane. Ce crede ea despre meciul de debut şi cum vede o eventuală întâlnire cu Maria Şarapova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va debuta marţi sau miercuri în primul turneu WTA al anului, urmând să o întâlnească la Brisbane pe Viktoria Azarenka.

”Meciul din turul secund contra Victoriei Azarenka (nr.22 WTA) va fi foarte dificil dacă ea va trece de primul tur, aşa că trebuie să mă pregătesc cât mai bine de startul turneului şi să mă bucur de tot”, a declarat Simona Halep după tragerea la sorţi. Ea şi-a liniştit totuşi fanii, spunând că Azarenka nu e un obstacol de netrecut: ”Este o jucătoare foarte puternică şi ştiu cum joacă. Va fi un meci dificil, dar eu sunt OK”, a mai spus ea.

În continuare, Simona ar avea un program dificil, care ar culmina – dacă se vor respecta calculele hârtiei – cu o semifinală de vis pentru organizatori, cu Maria Sharapova. ”Cred că e o bună oportunitate să joc din nou contra Mariei Sharapova, dar totuşi trebuie să mă gândesc la primul meci pe care îl voi disputa aici, la Brisbane”, a declarat despre acest subiect Simona Halep.

 Românca speră să facă un turneu bun, pentru că, spune ea, se simte foarte bine în Australia. ”Mă simt bine aici, am jucat mereu bine aici, Melbourne a fost un oraş foarte bun pentru mine şi sper ca această a doua participare a mea la Brisbane să fie mai bună ca prima”, a spus Halep, care a mai jucat la Brisbane în 2012, când a fost învinsă în primul tur de Kim Clijsters.

”Obiectivul meu e să joc cât mai bine în turneele de Grand Slam. Vom vedea dacă voi ajunge şi numărul 1, dar nu acesta e obiectivul meu. Principalul obiectiv e să fiu sănătoasă şi să îmi îmbunătăţesc jocul cât mai mult”, a mai declarat Simona Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite