Simona Halep, campioana bucuriei de a juca tenis

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dincolo de rezultatele recente, turneele câştigate, de jocul ofensiv, variat dar precis, Simona Halep este frumoasă! O campionă adevărată, un caracter puternic şi o perfomanţă muncită într-un sport al excelenţei.

În spatele calmului învingător al Simonei Halep se ascunde o lecţie de viaţă, despre atitudine, perseverenţă şi durere.

La doar 17 ani, atunci când zeci de mii de copile rup cluburile cu buzele tunate sau îşi pierd nopţile photoshop-ându-şi în lipsă silicoanele, pentru reţelele de socializare, o constănţeancă s-a hotărât să-şi micşoreze sânii pentru performanţă sportivă...

 „A fost o săptămână uau pentru mine. O felicit pe Angelique, este o jucătoare foarte bună. Acum am mai multă încredere în mine, e cel mai mare turneu pe care l-am câştigat. Eu mă bucur de fiecare moment pe teren, îmi place tenisul şi să mă aflu aici” Simona Halep, imediat după câştigarea turneului din Doha.

Este al şaptelea turneu câştigat de Simona Halep în carieră, ascensiunea fulminantă a jucătoarei în 2013, fiind explicabilă şi de complexitatea victoriilor obţinute în turnee, pe orice suprafaţă: fie pe zgură -Nürnberg, Budapesta, fie pe iarbă - s`Hertogenbosch, hard afară -New Haven, sau hard în sală -Moscova.

Muncă, un psihic puternic şi o inteligenţă deosebită, iar mai presus de orice o engleză bine vorbită, într-o ţară pe politicieni slabi vorbitori de română, luciditatea incredibilă a Simonei, dincolo de fileu, poate fi un altfel de model de viaţă pentru români.

Bucuria Simonei de a juca tenis, se vede în fiecare minge pe care o joacă iar asta o face specială şi campioană, mai presus de orice cupă. 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite