Simona Halep, confuză în privinţa renunţării la Fed Cup. Ce declaraţie de neînţeles a făcut fostul număr 1 WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) a anunţat, ieri, oficial schimbarea formatului Fed Cup, care nu se va mai desfăşura după sistemul acasă şi în deplasare

În schimb, întrecerea va fi găzduită de un singur oraş şi va fi pe grupe, la fel ca o Cupă Mondială.

În urmă cu câteva zile, Simona a amenintat că nu va mai juca sub nicio formă în cadrul Fed Cup dacă întrecerea va suferi modifcări,  "Iubesc Fed Cup şi n-aş schimba niciodată formatul. Dacă Fed Cup se schimbă, gata, eu nu mai joc! Îmi place formatul de acum, iar dacă îl vor schimba va fi dificil deoarece Fed Cup înseamnă să joci acasă şi în deplasare", au fost cuvintele spuse de fostul număr 1 WTA

Ieri, după ce noul format a devenit realitate, Halep a fost întrebată dacă îşi menţine poziţia iar răspunsul româncei a fost unul care produce confuzie.

."Ce vreau să spun e că îmi ţin cuvântul. Am spus că dacă se va schimba formatul nu voi mai juca la FED Cup. Nu ştiu ce să spun în momentul acesta, dar nu îmi place ideea de a se schimba pentru că FED Cup-ul înseamnă să joci acasă şi în deplasare. Vedem ce va fi până anul viitor", a declarat Simona Halep pentru Digisport.

Începând de anul viitor, Fed Cup va avea parte de un turneu final, la care vor participa 12 echipe, care va fi găzduit timp de trei ani, 2020, 2021 şi 2022, de Budapesta. Premiile totale vor fi de 18 milioane de dolari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite