Simona Halep, eşec dramatic la Stuttgart: cum a fost eliminată de Kuzneţova într-un meci pe care îl avea în mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constănţeanca de 22 de ani a intrat în competiţie, direct în al doilea tur, însă a fost eliminată la capătul unei partide în care a ratat, inexplicabil, două momente decisive.

Simona Halep (numărul 5 mondial) ar fi trebuit să aibă, teoretic, un meci uşor în compania lui Svetlana Kuzneţova (numărul 29 WTA). Românca avea chiar şi statistica de partea ei, în condiţiile în care o învinsese pe rusoaica de 29 de ani, în precedentele două confruntări.

La Stuttgart, Halep a început în forţă şi avea 5-2, după 23 de minute de joc. Apoi însă, a venit primul moment de cădere totală pentru Simona. În 17 minute, Kuzneţova a pus stăpânire pe meci şi şi-a adjudecat primul set, scor 7-5. Ca de obicei, Halep a acuzat unele probleme medicale, s-a dus până în vestiar, de unde s-a întors, după câteva minute.

Setul doi a fost echilibrat, însă la 5-4, Halep a ratat al doilea moment decisiv. Ea a avut patru mingi de break şi de set, însă le-a ratat pe toate. Meciul a continuat, scorul a ajuns la 6-6, astfel că a fost nevoie de tie-break. Aici, Kuzneţova s-a impus cu 7-4, iar Halep a părăsit turneul de la Stuttgart, încă după primul ei meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite