articolul anterior articolul urmator

Simona Halep i-a surprins pe ziariştii de la L'Equipe: „O iau razna, trebuie să stea cineva cu mine“

5
25 May 2019 20:41:52
Autor: Vincentiu Mihaiu

5 Comentarii

Prenume Nume - cont cenzurat de ziar
25.05.2019, 20:51:58

Incredibile dictu. Incredibil de zis. ... Si totusi iata ca zice singura si se potriveste mai mult decat contextul de aici, fiind o trasatura de baza a suspectei. In ceea ce priveste copierea contului meu inteleg tacid ca nu doriti sa stergeti dublura de aici si o veti tolera. In acest caz ma vad obligat sa cedez eu. Cineva trebuie sa o faca. Daca maine copia contului nu este stearsa, inteleg ca nu mai are rost sa continui aici.

-3 (5 voturi)
Nicu Czernowitz
25.05.2019, 21:44:16

Eu nu vorbeam degeaba ca fata incepe s-o ia razna. Vedem in acest interviu multe semne luate in considerare la diagnosticul de ADHD. Nici o surpriza aici, persoanele cu sindrom hiperkinetic sunt cunoscuti ca indivizi problema, tipul sablon al celui care simte repulsie fata de scoala si este un pericol pentru ceilalti elevi. Si ar mai fi multe de spus in legatura cu alte afectiuni in stare latenta la aceasta fata, dar lipsa notiunilor de biologie si medicale la majoritatea ar face redundanta o posibila postare.

-3 (3 voturi)
Radu Radu
26.05.2019, 15:42:42

Ca de-obicei, bipolarul posteaza si ca "prenume Nume", si ca "Nicu etc". Bre astia de la Adevarul, simtiti-va o clipa SCINTEIA si cenzurati-l pe dilimandros. Va face forumul de kakat, pe cuvantul meu! Ca imbeciulul de Mirea ar trebui sa fie internat OBLIGATORIU la Obregia...e limpede ca o zi insorita. Ca voi ii tolerati magariile aici...e o chestie care s-ar putea finaliza cu o reclamatie impotriva voastra. Si chiar o s-o fac eu.

+1 (3 voturi)
Nicu Czernowitz
26.05.2019, 17:20:59

Ushor, agitatule. 1. Nu ma mai confunda cu Mirea. 2. Asa cum tu poti posta aici, toti avem dreptul sa o facem. Vad ca tu esti extremistul aici, candidat la Obregia.

-2 (2 voturi)
mrradu
29.05.2019, 04:21:51

Ba panaramo,nu mai minti cu nerusinare ca-l intreci pe Dragnea.Tu cu gurita ta(pacatoasa) te -ai laudat in nenumarate cazuri ca nu conteaza numele,conturile,conteaza doar stilul.Si al tau e inconfundabil,te recunoastem indiferent sub ce nume postezi.Lasa vrajelile,ca nu mai merg nici la asistatii sociali .Mai bine posteaza sub vechiul tau nume,victor mirea Asa te intorci si tu acasa,Rahova sa zicem.

+1 (1 vot)