Simona Halep a împlinit 29 de ani! Ce cadou le-a cerut fanilor săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Cea mai bună jucătoare de tenis a României îşi sărbătoreşte, astăzi, ziua de naştere la Paris, unde va juca în primul tur la Roland Garros.

Cu ocazia acestui eveniment, Simona Halep a demarat o strângere de fonduri pe Facebook. “Dacă ar fi să mă gândesc la un cadou pe care aş vrea să-l primesc, acesta ar fi să le arăt unor învăţători dintr-un sat al României cât de mulţi oameni le sunt alături. Aş vrea să-i ajutăm să transforme un autobuz ruginit, salvat de la fiare vechi într-un afterschool pentru toţi copiii din sat. Orice contribuţie, oricât de mică, de la cât mai mulţi oameni din toate colţurile lumii le-ar da curaj celor doi tineri şi ar face din aniversarea mea o sărbătoare cu adevărat reuşită", a scris jucătoare de tenis pe reţeaa de socializare. 

Întâmplarea a făcut ca Simona Halep (2 WTA), de care se leagă speranţele României într-un parcurs cât mai lung la ultimul Grand Slam al anului, să fie programată să joace chiar duminică, de ziua ei! Potrivit Eurosport, postul care transmite turneul de la Roland Garros, „Simo“ va intra pe teren, după ora 14.00, pentru confruntarea cu Sara Sorribes Tormo (70 WTA).

Meciul dintre Halep şi Sorribes Tormo - se vor întâlni în premieră - se va juca pe arena „Philippe Chatrier“, cu o capacitate de 15.000 de locuri. E singura arenă din cadrul complexului la care au acces, zilnic, 1.000 de spectatori.

Tot duminică, Irina Begu (72 WTA) va juca în prima rundă, cu elveţianca  Jil Teichman (54 WTA). Acesta va fi al treilea meci al zilei pe terenul numărul 11.

În cazul în care vor învinge duminică, Halep şi Begu se vor înfrunta în turul II.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite