Simona Halep, lăudată de un fost mare campion, înainte de US Open: M-a impresionat foarte mult, merită toate felicitările!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep se află printre jucătoarele creditate cu şanse reale la câştigarea US Open, chiar dacă acesta e singurul turneu de Grand Slam unde nu a ajuns în finală.

Halep porneşte ca favorită numărul 4, după Naomi Osaka, Asleigh Barty şi Karolina Pliskova şi are parte de un culoar favorabil în drumul spre fazele superioare ale competiţiei. Fostul mere jucător spaniol, Alex Corretja, crede că Simona poate da lovotura la US Open.

"După ce a câştigat Wimbledon, Simona Halep m-a impresionat foarte mult, merită toate felicitările pentru că ştim că îi merge bine. A jucat bine la Roland Garros şi câteodată la Australian Open, dar când câştigi Wimbledon este ceva mult mai important. Cu siguranţă este o favorită la US Open. Despre rivalele ei... mă gândesc la Bianca Andreescu, învingătoarea de la Toronto. Apoi la Naomi Osaka, Serena Williams, Karolina Pliskova şi Ashleigh Barty. Barty se descurcă bine, chiar dacă a scăzut un pic, însă va reveni", a spus acesta pentru AS.

Traseul Simonei Halep

Turul 1 - jucătoare venită din calificări

Turul 2 - jucătoare venită din calificări/Kozlova

Turul 3 - Sorana Cîrstea/Siniakova/Strycova

Optimi - Bianca Andreescu/Caroline Wozniacki

Sferturi - Petra Kvitova/Sloane Stehens

Semifinale - Naomi Osaka/Kiki Bertens

Finală - Serena Williams/Elina Svitolina/Ashleigh Barty/Karolina Pliskova/Madison Keys

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite