Sport

articolul anterior articolul urmator

FOTO Simona Halep le-a dat autografe preoţilor. Ce a primit ea din partea Patriarhiei Române, după succesul de la Wimbledon

34
19 Jul 2019 07:26:37
Autor: Iulian Anghel
Simona Halep şi Preafericitul Daniel
Simona Halep şi Preafericitul Daniel

Simona Halep a participat la o ceremonie, care a avut loc în Salonul Sfinţilor Români al Reşedinţei Patriarhale de la Patriarhie.

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel i-a acordat Simonei Halep cea mai înaltă distincţie a Patriarhiei Române, Crucea Patriarhală.

„Simona este pentru mulţi tineri astăzi un simbol al hărniciei, perseverenţei şi speranţei. Ne bucurăm să scoatem în evidenţă că toate realizările domniei sale sunt expresia talentului cultivat prin efort susţinut, prin efort constant. Pe lângă toate acestea însă, Biserica, dragă Simona, preţuieşte foarte mult faptul că mărturisiţi în public prin semnul Sfintei Cruci credinţa creştină ortodoxă şi prin aceasta arătaţi că reprezentaţi cu fidelitate poporul român credincios, jertfelnic şi talentat”, a spus Patriarhul României, conform basilica.ro.

Halep a mulţumit pentru distincţia primită, precizând că este onorată şi în acelaşi timp foarte emoţionată. „Totdeauna mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit şi pentru familia în care am crescut. Mă bucur că sunt româncă, mă bucur că sunt pe acest pământ şi sper să bucur cât mai mulţi oameni şi copii, să-i inspir să reuşească şi ei ceea ce-şi doresc”, a afirmat Simona Halep.

Pe lângă Crucea Patriarhală, Simona Halep a primit de la Patriarhul Daniel o Biblie “Centenar”.

La final, Simona Halep a acordat autografe pe mingi de tenis preoţilor prezenţi la eveniment.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

34 Comentarii

*‿*
19.07.2019, 07:48:00

„Totdeauna mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit şi pentru familia în care am crescut. Mă bucur că sunt româncă, mă bucur că sunt pe acest pământ şi sper să bucur cât mai mulţi oameni şi copii, să-i inspir să reuşească şi ei ceea ce-şi doresc”, a afirmat Simona Halep.

-2 (6 voturi)
"Cine uita nu merita!" - Nicolae Iorga
19.07.2019, 08:08:53

jucătoarea din Constanţa a postat pe contul personal de Instagram, alături de o poză cu Budha, un mesaj misterios. ”Răul trebuie să existe pentru ca binele să îşi poată dovedi puritatea”, este mesajul pe care la Halep la împârtăşit pe reţeaua de socializare.

+1 (7 voturi)
"Cine uita nu merita!" - Nicolae Iorga
19.07.2019, 08:18:07

mare crestina domle si ea da citate din buda

0 (6 voturi)
*‿*
19.07.2019, 08:20:06

Mda, de cate ori ai ocazia, postezi acest mesaj. Vrei sa scoti in evidenta faptul ca existenta ta ar fi justificata, Mirea. Pentru ca binele sa-si poata dovedi puritatea.

-1 (5 voturi)
Edmond Bodha
19.07.2019, 08:20:14

Pe forumul Adevarul exista libertate de expresie, insa nu si pentru catei. Moderatorii au decis sa suprime acest drept, odata cu victoria Halepei la Wimbledon, dovedind, daca mai era nevoie, de ce comunismul a prins asa bine in aceasta tara si ca, in eventualitatea revenirii unei ideologii totalitare, acel regim nu va duce lipsa de soldati loiali. Intr-o dictatura se cer firi slugarnice, cu intelect limitat, zelosi si rigizi, iar poporul roman a stat intotdeauna bine la capitolul asta. Asa cum cineva a prezis aici cu cateva zile inainte de finala Wimby: cei care o vor contesta pe Halep vor fi persecutati si stersi, iata ca a venit acel timp. Comentariile care sunt impotriva vedetei sunt sterse, iar contul anulat. Da, traim in plin cult al personalitatii Halep. Va aduce aminte de cineva? Cred si eu. Inca o dovada ca nimic nu s-a schimbat in tara asta, doar timpul trece, insa nemernicia omului a ramas la fel.

+2 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (34)

Modifică Setările