Simona Halep: Pe primul loc anul acesta este trofeul de Fed Cup. Sper să avem puterea să-l câştigăm

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto AFP
Foto AFP

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, sâmbătă, la plecarea în SUA pentru turneele de la Indian Wells şi Miami, că îşi doreşte şi să câştige şi un Grand Slam şi Fed Cup, însă mai mult ar vrea trofeul cu echipa de Cupa Federaţiei.

"Amândouă, dar pe primul loc anul acesta este trofeul de Fed Cup. Sper să avem puterea să-l câştigăm. Mă gândesc la Franţa şi m-am gândit de când am câştigat meciul de la Ostrava, o să fie un meci dificil, bineînţeles, toate jucătoarele suntem acolo, în top, şi niciun meci nu este uşor dar eu cred că echipa noastră este o echipă puternică şi avem şansa să câştigăm", a spus Halep.

În ceea ce priveşte turneele din SUA, ea a afirmat că vrea să se bucure de fiecare moment pe teren. "Este o atmosferă plăcută de fiecare dată la aceste două turnee, încerc să iau energia pozitivă din orice moment şi încerc să câştig fiecare meci pe care îl joc. Dar repet, este o deplasare dificilă, toate meciurile o să fie grele, dar o să fie şi frumos. Ar însemna ceva foarte frumos (câştigarea Indian Wells). E greu să mă gândesc la titlu în momentul acesta. Vreau să mă bucur de fiecare moment pe teren şi după vom vedea".

Turneul de la Indian Wells se va desfăşura în perioada 6-17 martie, iar cel de la Miami între 19 şi 30 martie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite