Simona Halep la Miami. Laude de la un adversar de coşmar: „Simona va fi viitorul număr 1 al tenisului feminin“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep va juca la Miami, mâine dimineaţă, în jurul orei 04.00 (Dolcesport), în optimile turneului din Florida, la finalul căruia poate redeveni numărul doi mondial.

Adversara Simonei la Miami este italianca Flavia Penetta, o jucătoare pe care Halep n-a bătut-o niciodată. Aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei despre care a spus că are o ascensiune constantă şi frumoasă. 

"Cu siguranţă, împotriva Simonei va fi un meci foarte greu. Ea joacă foarte bine, a crescut foarte mult în ultimii ani şi este impresionant felul în care evolueaza. Vine dupa multe partide câştigate, un turneu important câştigat, la fel cum a fost şi cel de la Dubai. Va fi complicat sa câştig, dar voi încerca.”, a declarat la Miami, exclusiv pentru Digi Sport, Flavia Pennetta. 

Halep şi Pennetta s-au întâlnit de trei ori în circuitul WTA,

Ea spune că o ştie pe Simona de mult timp şi că a urmărit ascensiunea ei. “Nu m-a surprins mult, pentru că mi-o amintesc încă de când era mai mică. Era junioare şi se vedea că are multe posibilităţi, promitea mult şi apoi, cu timpul, s-a maturizat. Este tot tânără, la fel de micuţă ca la 16 ani şi nu mă surprinde pentru că pare să fie predestinată pentru asta.”

Pennetta îi prevede un viitor mare româncei. Italianca crede că este doar o chestiune de timp până ce Halep îşi va adjudeca un titlu de Grand Slam şi că poate deveni numărul 1: “Da! Cu siguranţă, da!”

*Simona Halep la Miami: românca revine pe teren în această noapte. La ce oră va fi meciul ei din optimi cu Pennetta

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite