Simona Halep: „Poate în turul următor o să joc mai bine. Vreau să văd cât de departe ajung”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, marţi, după ce s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells (SUA), că speră ca în turul următor să joace mai bine, românca dorind să ajungă cât mai departe în această întrecere.

„Am jucat foarte bine în primul set. Bouchard este o mare jucătoare, a revenit foarte bine. Este foarte dificil să joci împotriva ei, dar mă bucur că am câştigat. Am făcut tot ce am putut. Am revenit în decisiv de la 3-4 şi sunt fericită ca fac asta pentru a doua oară în acest turneu. E plăcut să joci aici, poate în turul următor o să joc mai bine. Vreau să văd cât de departe ajung”, a afirmat jucătoarea din România la finalul meciului.

Simona Halep, cap de serie numărul 6 şi locul 7 WTA, s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 5.946.740 de dolari.

Halep a învins-o, în optimile de finală, cu scorul de 6-2, 1-6, 6-4, după o oră şi 39 de minute, pe Eugenie Bouchard (Canada), cap de serie numărul 18 şi poziţia 19 în ierarhia mondială.

Românca o va întâlni pe australianca Casey Dellacqua în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells. Australianca, jucătoare venită din calificări şi ocupată a locului 78 în WTA, a beneficiat în optimile de finală de neprezentarea sportivei americane Lauren Davis, poziţia 66 în clasamentul mondial.

După ce Maria Sharapova (locul 5 WTA) a fost eliminată în turul trei, Simona Halep poate urca doua poziţii în ierarhia mondială.

Pentru calificarea în sferturi de finală la Indian Wells, Halep va primi 215 de puncte WTA şi un cec în valoare de 104.000 de dolari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite