Simona Halep recunoaşte: „E presiune pe mine, sunt printre favorite acum“. Cu cine va juca în turul 3 la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

După ce s-a calificat în turul 3 al turneului Roland Garros, Simona Halep simte o presiune tot mai mare care apasă pe umerii ei, având în vedere că principalele favorite au ieşit deja din concurs.

Simona Halep şi Sorana Cîrstea sunt singurele românce care au rămas în concurs la Roland Garros. Ambele vor juca în turul 3 al turneului de Grand Slam. Dacă Sorana va avea un meci dificil în turul 3, contra sârboaicei Jelena Jankovici, fost lider mondial, Simona Halep pare, la prima vedere, că porneşte ca favorită în disputa cu Torro-Flor din Spania.

Jucătoarea noastră, clasată pe locul 4 în lume, a comentat victoria pe care a obţinut-o în turul secund în faţa britanicei Heather Watson. "A fost un meci greu, sau măcar setul secund. Am fost puţin nervoasă, dar ştiam că pot servi bine şi în cele din urmă am câştigat. O ştiam pe Watson de la US Open. Atunci am avut un meci lung cu ea. Oricum, vreau să o felicit pentru jocul ei. Acum e presiune pe mine, sunt pentru prima oară când vin la Roland Garros şi sunt printre favorite. Vreau să le mulţumesc tuturor pentru susţinere", a precizat Halep la partidei câştigate cu Watson.

Simona Halep - Heather Watson 6-2, 6-4, în turul II la Roland Garros!

Românca a vorbit şi despre meciul din turul următor, fiind convinsă că o poate învinge pe iberica Torro-Flor, pe care a studiat-o intens înainte de duelul direct. "Mă bucur pentru că am ajuns pentru prima dată în turul 3 la Roland Garros. Nu pot să mă gândesc la finale, ci doar la turul următor. Sunt numărul 4 mondial, dar asta nu înseamnă că trebuie să câştig toate meciurile. N-am jucat niciodată împotriva lui Torro-Flor, însă ştiu că loveşte de oriunde cu dreapta. Voi încerca să deschid mult terenul, am şansa mea şi am să mă lupt pentru ea", a mai spus Simona.

Principalele favorite la câştigarea turneului Roland Garros, Serena Williams, Radwanska şi Na Li, au fost deja eliminate din concurs şi, potrivit specialiştilor, cele mai mari şanse pentru a triumfa pe zgura pariziană le are acum Simona Halep (nr. 4 WTA).

Simona Halep: Am sentimentul că sunt jucătoare împotriva cărora nu pot pierde. Ştiu şi eu ce înseamnă să înfrunţi o jucătoare din Top 5, am fost în această situaţie. Simt că adversarele mele au acum mai multe emoţii când joacă împotriva mea, dar sunt şi mai motivate să mă învingă. Numărul 4 mondial îţi oferă avantaje, dar şi dezavantaje, toată lumea vrea să te învingă.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite