Simona Halep revine mai repede în circuitul WTA! Anunţul făcut de sportivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Cea mai bună jucătoare de tenis a României le-a dat o veste excelentă fanilor săi, ea urmând să joace la Rogers Cup, turneu care se va disputa în perioada 6-15 august.

Sportiva din Constanţa anunţase că se va întoarce în circuitul WTA la turneul de la Cincinnati (15-22 august), după care să ia startul la ultimul Grand Slam al anului, US Open. 

Din fericire, recuperarea rupturii musculare suferită pe 12 mai, la Italian Open, se pare că merge mult mai bine, astfel că Simona a decis să revină pe teren mai repede. Astfel, fostul număr 1 mondial se va afla pe tabloul principal al turneului Rogers Cup de la Montreal, competiţie care va debuta pe 6 august.

"Abia aştept să mă întorc la Montreal, pentru prima oară de când am câştigat titlul acolo în 2018. Am muncit din greu pentru a mă pregăti pentru perioada din America de Nord aşa că sunt încântată să accept acest wild card. Fanii din Montreal mereu creează o atmosferă grozavă aşa că sunt fericită că vor fi fani în tribune”, a afirmat Halep, citată de eurosport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite