Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Madrid, unde se poate întâlni cu o altă româncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO David Muntean
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO David Muntean

Simona Halep (5 WTA) s-a calificat în optimile turneului de la Madrid, după ce a învins-o miercuri pe  Lara Arruabarrena (145 WTA), cu scorul de 6-4, 6-4.

UPDATE În optimile de finală ale turneului de la Madrid, Simona se poate duela cu Irina Begu, care joacă miercuri seara, de la ora 20.00, împotriva lui Sabine Lisicki din Germania (nr. 16 WTA). Dacă Begu va trece de nemţoaică, atunci în optimi vom avea un duel 100% românesc şi suntem siguri de prezenţa unei românce în sferturile de finală. 

Dacă o va întrece pe Begu sau pe Lisicki, Halep ar putea da în sferturi peste una dintre sârboaicele Ana Ivanovici sau Jelena Jankovici. Ivanovici a învins-o pe Halep la Bucureşti, în Fed Cup, dar România a învins în cele din urmă Serbia cu 4-1.


Simona Halep şi-a adjudecat victoria cu 2-0 la seturi după o oră şi 23 de minute, învingând-o pe Lara Arruabarrena, beneficiara unui wild-card. 

În turneu mai evoluează şi Irina Begu, care o înfruntă miercuri pe Sabine Lisicki, Simona Halep urmând să se dueleze în optimile de finală cu cea care va câştiga această partidă.

Pentru calificarea în turul  trei, Simona Halep va primi 120 de puncte WTA şi un cec în valoare de 45.530 de euro, turneul de la Madrid fiind dotat cu premii în valoare totală de 3.671.405 euro.

 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Ion Ţiriac are încredere că Simona Halep va câştiga un turneu de Mare Şlem

Million dollar baby! Cu cât s-a ales Simona Halep din cele 3 milioane de dolari pe care i-a câştigat din premii

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite