Simona Halep s-a întors acasă şi a explicat cauza problemelor din America: „De aceea am avut rezultate slabe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a încheiat turneele de la Indian Wells şi Miami cu o calificare în semifinale şi o eliminare în turul III, rezultate sub potenţialul ei.

Ea a recunoscut că că aventura americană nu a fost una prea reuşită, dar spune că se va antrena mai mult pentru rezultate mai bune în viitor.

”Nu a fost prea reuşită pentru că nu m-am antrenat. N-am fost pregătită fizic de aceea şi rezultatele slabe, dar a fost ok, nu pot să mă plâng şi nici nu o să dramatizez. O să muncesc mai mult şi o să fie bine”, a declarat Simona Halep, la revenirea acasă

Numărul 1 WTA spune că nu are de gând să facă pauză. ”Nu. Am avut destulă pauză. Chiar de mâine o să încep să mă antrenez. Sunt obosită de pe drum, dar în rest sunt ok. Abia aştept să joc pe zgură. Am avut rezultate bune anul trecut. Merg cu încredere, dar vedem ce va fi. Nu simt nicio presiune. Nici presiunea punctelor nu o am pentru că am făcut treabă bună în Australia. Nu mă gândesc deloc la asta. Vreau să mă antrenez să fiu pregătita fizic aşa cum trebuie să fiu şi să joc ce ştiu eu să joc”, a mai spus Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite