Simona Halep, singura româncă rămasă în competiţie la Stuttgart: „Simt că pot face un rezultat bun“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va intra în turneul de la Stuttgart din turul doi, când o va întâlni pe rusoaica Svetlana Kuzneţova, într-o partidă programată joi.

„E pentru prima oară când sunt la Stuttgart şi mă bucur de acest lucru. Totul este drăguţ aici, mă simt bine, nu mai am probleme cu accidentarea mea. Sunt gata să joc din nou, mă simt pregătită pentru că am jucat câteva meciuri în Fed Cup săptămâna trecută. Vreau să mă bucur de acest turneu şi simt că pot face un rezultat bun aici. Pe zgură mă simt confortabil, simt jocul mai bine, am mai mult timp să gândesc punctele, dar anul trecut am jucat foarte bine şi pe hard, ca şi anul acesta, aşa că e greu să spun care este suprafaţa mea preferată. Simt însă că prefer zgura.

Cred că trebuie să-mi schimb puţin tactica, pe hard am lovituri mai plate şi mai rapide, iar aici pe zgură am mai mult timp să gândesc la joc, să fac un pas înapoi faţă de linia de fund şi să alerg mai mult decât pe hard şi pot să-mi deschid unghiurile mai mult. Cred că este prima oară când sunt favorită doi  într-un turneu WTA şi există un soi de presiune în mintea mea, dar vreau să fiu doar relaxată, pentru că acesta este secretul cu care am câştigat atâtea meciuri, şi cu plăcerea jocului. Vreau doar să lovesc puternic, să fiu agresivă, să mă bucur de joc tot timpul.“, a declarat Simona Halep potrivit site-ului competiţiei.
Sorana Cîrstea a fost eliminată din turneu în primul tur, pierzând în faţa nemţoaicei Julia Görges.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Simona Halep, câştigătoarea unui premiu de prestigiu din tenis, acordat la Fed Cup

Simona Halep, pentru presa franceză: „Sunt un produs al tenisului românesc şi mă mândresc cu asta!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite