Simona Halep, superioară Serenei Williams şi Mariei Şarapova în acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO Eduard Enea
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO Eduard Enea

Simona Halep (3 WTA) le-a depăşit pe americanca Serena Williams (1 WTA) şi rusoaica Maria Şarapova (6 WTA), în clasamentul victoriilor reuşite în 2014.

Citeşte toate ştirile despre Simona Halep

Românca se situează pe a treia poziţie în topul jucătoarelor cu cele mai multe meciuri câştigate, 36 şi doar 11 pierdute, acestea din urmă fiind cauzate, în majoritate, de probleme medicale. Liderul clasamentului este sârboaica Ana Ivanovici (11 WTA), cu 40 de reuşite, iar pe locul secund se află spanioloaica Carla Suárez Navarro (16 WTA), cu 37 de victorii. Comparativ, liderul din WTA, Serena Williams are a învins de 27 de ori, secunda Na Li de 28, iar Maria Şarapova de 34.

Simona Halep se pregăteşte de aventura americană. Pe 11 august, va juca la primul turneu din America de Nord, la Cincinnati, acolo unde, în 2013, a ajuns până în sferturile de finală. Apoi va evolua la New Haven, o competiţie cu o miză importantă pentru jucătoarea noastră, deoarece va avea de punctele cucerite anul trecut, când a câştigat. Nu în ultimul rând, provocarea va fi US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, programat în perioada 25 august - 7 septembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Primul antrenor al Simonei Halep, despre punctele slabe ale româncei

Programul Simonei Halep în a doua parte a anului 2014. Românca are de apărat două titluri cucerite în 2013

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite