Preşedintele Federaţiei de Tenis, impresionat de Simona Halep: „E genul de campion care-şi impune jocul. Adversarul dansează după cum cântă ea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, numărul nouă WTA FOTO Reuters
Simona Halep, numărul nouă WTA FOTO Reuters

Simona Halep a bifat la Doha primul turneu al acestui an şi a urcat pe locul nouă în WTA, reuşind cea mai bună clasare din carieră. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac s-a arătat încântat de reuşita jucătoarei.

„A fost un adevărat regal sportiv, un spectacol ieşit din comun. Dacă sunt jucători care obţin victorii cu sacrificii enorme, Simona e genul de campion care îşi impune jocul. Adversarul dansează după cum îi cântă ea. Simona ne-a demonstrat că e pe un drum foarte bun şi cred că e viitoarea mare campioană a tenisului. Are un joc extraordinat de variat, o intuiţie deosebită. Dacă fizicul n-o ajută foarte mult, având o statură destul de mică, 1.68m, are totuşi o intuiţie şi o explozie în lovitură ieşite din comun“, a declarat George Cosac pentru DigiSport.

Simona Halep a cucerit duminică trofeul turneului de la Doha, după ce a învins-o pe Angelique Kerber (8 WTA) în două seturi, cu 6-2, 6-3, ceea ce i-a asigurat urcarea pe locul nouă în ierarhia mondială a tenisului feminin. 


Ştiri pe aceeaşi temă:

Presa internaţională despre succesul Simonei Halep, numărul 9 în ierarhia mondială a tenisului feminin

Cea mai bună săptămână din cariera lui Halep. Românca, premiată de patronul echipei PSG, pentru titlul de la Doha

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite