Simona Halep a fost aleasă în topul celor mai buni sportivi din Balcani în 2013. Românca a devansat un nume greu al sportului croat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep se clasează pe locul patru în topul celor mai buni sportivi din Balcani în 2013, figurând alături de un nume colosal al sportului internaţional.

Simona Halep (22 de ani), jucătoare de tenis care a impresionat sportul mondial în 2013, a fost inclusă de agenţia bulgară de presă BTA în topul celor mai buni sportivi din Balcani ai sezonului trecut. Românca a câştigat în 2013 şase turnee WTA (Nurnberg, Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia), performanţe pentru care a ocupat locul patru în această ierarhie, informează AFP.

Cel mai bun sportiv din Balcani a fost nominalizat, cum era de aşteptat, sârbul Novak Djokovic, acesta fiind urmat de atleta croată Sandra Perkovici (campioană mondială la CM de Atletism de la Moscova) şi luptătorul bulgar Ivo Angelov (campion mondial). În spatele Simonei se află un nume mare al sportului croat, fotbalistul lui Bayern Munchen, Mario Mandzukici.

Acest top a fost realizat în urma unui sondaj de opinie completat de jurnaliştii sportivi de agenţie din regiunea Balcanilor (Albania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Grecia, Macedonia, Muntenegru, România, Serbia şi Turcia), mai informează sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite