Simona Halep a trecut fără probleme de Zarina Diyas, în turul al III-lea al turneului Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Simona Halep a trecut de adversara ei, 6-1, 6-4, din al treilea tur al turneului Australian Open, Zarina Diyas, în urma unui meci terminat după o oră şi zece minute.

Halep a reuşit să obţină primul break încă de la începutul meciului când în primul game al meciului a reuşit să pună suficientă presiune pentru a câştiga pe serviciul adversare.

28 de minute a fost nevoie pentru ca Simona Halep să câştige primul set în care jucătoarea din Kazahstan nu a putut să-i facă nici un fel de probleme

Diyaz a fructificat o uşoară relaxare a lui Halep, reuşind să obţină un break în setul al II-lea, însă românca a reuşit să recupereze game-ul pierdut pe serviciul lui Diyas. Chiar dacă setul cu numărul II a fost mult mai echilibrat, Halep a reuşit să pună presiune pe jucătoarea din Kazahstan şi să o învingă.

Jucătoarea de tenis din România a reuşit să impresioneze mai ales prin nivelul ridicat al punctelor câştigate pe primul serviciu, 69%, dar mai ales pragmatismul perfect al breakurilor luate, 6 din 6 breakuri posibile.

În turul anterior, românca a învins-o pe Varvara Lepchenko din Statele Unite. iar în turul următor al turneului de Grand Slam, jucătoarea de tenis din România o va întâlni pe Jelena Jankovic (Serbia, numărul 8 WTA),după ce jucătoarea din Serbia a trecut cu greu de Kurumi Nara (Japonia), 6-4, 7-5. Cu toate că scorul nu reflectă la prima vedere un meci foarte strâns, partida a fost una grea pentru Jankovic.

Florin Mergea şi Monica Niculescu au părăsit Australian Open. Halep este singura reprezentantă a României care merge mai departe Ziua a şasea a turneului de Grand Slam Australian Open a fost una nu foarte bună pentru jucătorii de tenis din România, dintre aceştia doar Simona Halep mergând în faza următoare, în timp ce Florin Mergea şi Monica Niculescu nu vor mai continua pe tabloul de dublu, fiind eliminaţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite