Simona Halep o va întâlni pe Casey Dellacqua în al doilea tur al turneului de la Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep. FOTO: Reuters
Simona Halep. FOTO: Reuters

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 6 şi locul 5 în ierarhia WTA, o va întâlni pe sportiva australiană Casey Dellacqua în turul doi al turneului de la Miami, Statele Unite ale Americii, dotat cu premii în valoare totală de 5.427.105 de dolari, potrivit site-ului oficial al competiţiei.

Casey Dellacqua, ocupantă a poziţiei 56 în ierarhia mondială, a învins-o, în prima rundă, cu scorul de 6-3, 6-2, pe Stefanie Voegele, locul 52 în clasamentul WTA. Jucătoarea din Australia a fost beneficiara unui wild card.

Halep a învins-o  săptămâna trecută pe Dellacqua, în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells. Românca a câştigat partida în două seturi, scor 6-2, 6-2, la capătul unui meci care a durat doar 61 de minute şi s-a calificat în semifinalele turneului californian.

Jucătoarea din Australia nu i-a luat decât patru game-uri lui Halep, în prima confruntare cu românca.

Cele mai mari realizări ale lui Dellacqua de până în prezent sunt reprezentate de optimile de finală la turnee de Mare Şlem, cel mai bun rezultat fiind obţinut în 2008 şi repetat în 2014, la Australian Open. La nivel de clasare mondială, cea mai mare reuşită a fost poziţia 39 la simplu (iulie 2008) şi nouă la dublu (2009)

Jucătoarea Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 25 şi locul 26 WTA, o va întâlni în turul doi la Miami pe Ţvetana Pironkova (Bulgaria), poziţia 47 în clasamentul mondial. Pironkova a trecut, în primul tur, cu scorul de 6-2, 7-5, de Galina Voskoboeva (Kazahstan), locul 63 WTA.

De asemenea, Monica Niculescu, locul 70 WTA, joacă marţi noapte împotriva cehoaicei Barbora Záhlavová-Strýcová , locul 64 WTA, în primul tur al aceluiaşi turneu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite